Onze favoriete sectoren

Al meer dan tien jaar helpt KOEN&CO ondernemers in het MKB met het vernieuwen van producten om daarmee competitief te zijn in de markt.
Onze diensten zijn erop gericht dat klanten hun producten, techniek of diensten makkelijker kunnen verkopen.
KOEN&CO is een onafhankelijke partij met de juiste expertise om producten te ontwikkelen, die in kleine tot middelgrote series vervaardigd worden. Wij ondersteunen van idee tot en met productie, of bij een gedeelte van dit traject en delen onze ervaringen wat helpt de risico’s, die horen bij het innovatietraject, te verminderen.

Het KOEN&CO team

Een kleine kernorganisatie met daaromheen een netwerk van specialisten (Co-creators) die naar behoefte worden ingezet.
Eén aanspreekpunt, korte communicatielijnen en toch een grote flexibiliteit in capaciteit in inzetbare expertises.

 

Ing. Koen Koevoets Ma

Ing. Koen Koevoets Ma

Senior Design Engineer
Ing. Celine Garst-Weis

Ing. Celine Garst-Weis

Product Design Engineer
Elise van der Kloet

Elise van der Kloet

Office Manager
Guus Dekker

Guus Dekker

Stagiair
Rana

Rana

Referenties

Adam Kaufman

“Belangrijkste focus van KOEN&CO is het ontwerpen van een prachtig product binnen het budget. Als we weer behoefte hebben aan een externe designer, zou ik ze meteen weer bellen.”

Adam KaufmanProduct ManagerLexar
Eric van Vught

“Topontwerper met gevoel voor stijl, vormgeving en optimale functionaliteit rekening houdend met productietechnische (on)mogelijkheden.”

Eric van VughtVoormalig directeur
Vincent Vermeer

“De door Koen&Co vormgegeven elektronicabehuizingen dragen aantoonbaar bij aan ons succes. De CAD bestanden waren meteen gereed voor productie!”

Vincent Vermeer Director Marketing & Business Development Greenpeak
Wouter van Blijenburgh

“Koen&Co zorgt voor een verrassend en vloeiend en voelbaar ontwerp binnen het afgesproken budget”

Wouter van BlijenburghOprichter Roll1

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar je bent altijd welkom contact op te nemen.

Stuur je sollicitatiebrief, een Curriculum Vitae en (een link naar) je portfolio naar ons toe en we nemen contact met je op als we jouw expertise kunnen koppelen aan een ontwerpvraagstuk.

Stage

Koen & Co heeft meerdere keren per jaar één stageplaats voor een student Industrieel Product Ontwerpen. We hebben een stageplaats beschikbaar voor iemand die geïnteresseerd is in de industriële kant van het ontwerpen.

Ben je gemotiveerd, een ‘team player’ maar ook zelfstandig? Kan je goed communiceren in woord en schets? Heb je 3D inzicht en je technische kennis paraat? Goede beheersing van de Engelse taal is een pre en het leuk vinden om met 3DCAD te werken is een must! Tijdens deze stage is het de bedoeling dat je minimaal vijf maanden 40 uur per week ons team versterkt met de dagelijkse werkzaamheden in de studio. Daarnaast krijg je alle ruimte voor zelfontplooiing.
Als je interesse hebt, stuur dan een sollicitatiebrief, een Curriculum Vitae en (een link naar) je portfolio naar ons toe. Een persoonlijke motivatie wordt zeer op prijs gesteld.
Vanaf februari 2016 zijn er weer stageplekken beschikbaar.

Stuur je open sollicitatie of stageaanvraag naar koen@koenandco.com